返信先: Trading Made Explicit

スポンサーリンク
スポンサーリンク
mostbet_fcon
ゲスト

Gram tu od trzech miesiecy z hakiem i powiem wprost zapisalem sie po nudnym wieczorze. Wczesniej siedzialem na dwoch innych budkach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. I akurat tutaj mostbet aplikacja nie zawodzi — chodzi plynnie nawet na moim czteroletnim telefonie.

Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i wiekszosc to normalni dostawcy. Pragmatic Play dominuje — Book of Dead odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek od jakiegos czasu bardziej siedze na Betsoft. Stoly na zywo obsluguje Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Lightning Roulette jest tam oczywiscie. Po polsku stolu niestety nie ma i na to troche narzekam.

Bonus powitalny jest w okolicach 100% od pierwszej wplaty dorzucaja jeszcze 250 free spinow, wydawane porcjami. Wager jest x60, wiec bez cudow — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbetpol.pl]mostbet pl aplikacja[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Minimalny depozyt to jakies 20 zl, zapis to dwie minuty, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.

Wyplacam zwykle przez Neteller i leci w kilka godzin. Na Mastercard czekalem dwa dni. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem. To co mnie wkurzylo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.

Czat z konsultantem odpowiada po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Odpisuja w kilka minut, bez sciemy. Licencja Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — warto miec to z tylu glowy.

Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, ale to sie wylacza w ustawieniach.

タイトルとURLをコピーしました