返信先: займы

スポンサーリンク
スポンサーリンク
mostbet_bvpt
ゲスト

Klikam tu od trzech miesiecy z hakiem i prawde mowiac zapisalem sie po nudnym wieczorze. Do tego czasu siedzialem na dwoch innych budkach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. No i tutaj apka robi robote — chodzi plynnie nawet na moim starym Xiaomi.

Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i w wiekszosci znane studia. Play’n GO siedzi tam mocno — Book of Dead odpalam chyba najczesciej, chociaz od miesiaca czesciej siedze na Betsoft. Stoly na zywo obsluguje Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Monopoly Live potrafi wciagnac na godzine. Po polsku stolu niestety nie ma i to troche szkoda.

Bonus powitalny wynosi 100% do jakichs 1400 zl plus paczke darmowych spinow, wydawane porcjami. Wager to x60 na spinach — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-pol.com]mostbet[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Minimalny depozyt to bodajze 8 zl, smiech, zapis to dwie minuty, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.

Wyplacam zazwyczaj na e-portfel i leci w kilka godzin. Na Mastercard trwalo dluzej — dwa dni robocze. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, ale tego nie testowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — niby standard, a irytuje.

Obsluga po polsku dziala, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Odpisuja w kilka minut, konkretnie, nie ogolnikami. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, wiec bez polskiego pozwolenia — kazdy niech sobie sam to przemysli.

Apke sciagalem z ich strony, nie ma tego w sklepie Play. Wymaga zgody na nieznane zrodla — standard, nic dziwnego. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, wylaczylem to drugiego dnia.

タイトルとURLをコピーしました