返信先: похвальный веб сайт lolz guru

スポンサーリンク
スポンサーリンク
mostbet_wmpt
ゲスト

Obstawiam tu od jakichs czterech miesiecy i prawde mowiac zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Przedtem gralem gdzie indziej i glownie chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. I akurat tutaj mostbet aplikacja nie zawodzi — nie tnie nawet na moim czteroletnim telefonie.

Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i to nie sa jakies krzaki. Play’n GO siedzi tam mocno — Sweet Bonanza odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek ostatnio czesciej siedze na Big Time Gaming. Live jest od Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Crazy Time jest tam oczywiscie. Po polsku stolu niestety nie ma i to mi troche przeszkadza.

Pakiet na start jest w okolicach 100% do jakichs 1400 zl dorzucaja jeszcze 250 free spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Wager to x60 na spinach — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] zanim sie zarejestrujesz. Minimalny depozyt zaczyna sie od 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.

Wyciagam wygrane zwykle przez Neteller i jest w miare ekspresowo. Na Mastercard szlo wolniej, ze dwa dni. BTC obsluguja, osobiscie nie sprawdzalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to zamrozenie wyplaty na czas KYC — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.

Czat z konsultantem po polsku dziala, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Czekalem jakies 4 minuty, bez kopiuj-wklej regulaminu. Licencja Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — warto miec to z tylu glowy.

Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, w Play Store nie uswiadczysz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Push-e potrafia zasypac, wylaczylem to drugiego dnia.

タイトルとURLをコピーしました