返信先: Bubinga Binary Options: Enquire into New Trading lk-1xbet.ru

スポンサーリンク
スポンサーリンク
888starz_loKa
ゲスト

Klikam tu od jakichs trzech miesiecy, przewaznie jak mam wolne pol godziny, wiec chyba moge powiedziec od siebie. Trafilem tam po jakims watku na forum, bo chcialem znalezc czegos z Aviatorem, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.

Automatow jest naprawde sporo — z tego co widziec kolo 5 tys. pozycji, no ale w praktyce i tak krece trzech-czterech tytulach. Pragmatic Play dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, jest Play’n GO z Book of Dead, kilka NetEnta, Yggdrasil, plus megaways dla chetnych. Sekcja live stoi na Evolution — zywi krupierzy, Crazy Time dziala bez zacinki na komorce tez.

Powitalny pakiet nie jest zly: 100% do jakichs 1500 zl + 150 darmowych spinow, widzialem tez drobny bonus bez depozytu. Tyle ze wymagany obrot — x40 potrafi zjesc caly bonus, za pierwszym razem nie wyrobilem. Aktualne kody sprawdzam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz global apk[/url] przed rejestracja.

Zakladanie konta to jakies dwie minuty, minimalna wplata to bodajze 20 zl. Place karta — kasa na Skrilla przyszla w niecale pol godziny, karta troche wolniej, dzien-dwa. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem.

To co mnie wkurzylo: KYC. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i zeszlo ze dwa dni. Czat po polsku ale nie zawsze od razu, curacao — kwestia legalnosci w PL sami wiecie jak jest. Aplikacja na iOS chodzi szybciej niz przegladarka, tyle ze trzeba ja sciagac z ich strony. Ogolnie — gram dalej, bez fajerwerkow.

タイトルとURLをコピーしました