たくのみクラブのつかいかた › フォーラム › LINEグループビデオでのオンライン飲み会募集! › Nightclub into the sphere of high-efficiency › 返信先: Nightclub into the sphere of high-efficiency
Gram tu z trzech miesiecy, przewaznie wieczorami po pracy, wiec chyba moge powiedziec od siebie. Zapisalem sie przez znajomego, bo chcialem znalezc miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.
Automatow jest duzo — z tego co widziec jakies 6 tys. pozycji, choc szczerze i tak krece swoich ulubionych. Pragmatic Play ma tu Sweet Bonanze i Gates of Olympus, sa tez Play’n GO z Book of Dead, kilka tytulow NetEnt, Yggdrasil, plus megaways dla chetnych. Sekcja live stoi na Evolution — normalni krupierzy, Crazy Time chodzi plynnie na komorce tez.
Start nie jest zly: 100% do jakichs 1500 zl plus 150 darmowych spinow, czasem lata tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tylko uwazajcie na obrot — x40 potrafi zjesc caly bonus, za pierwszym razem przepalilem to. Swieze kody promocyjne sprawdzam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz live[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.
Zakladanie konta zajela mi minute, minimalna wplata jest niska, kolo 20 zl. Robie przelewy karta — kasa na Neteller przyszla w niecale pol godziny, na karte czekalem dwa dni. Krypto tez jest, choc nie probowalem.
Co mnie denerwuje: weryfikacja. Kazali wyslac dowod przy pierwszym cashoucie i zeszlo prawie dobe. Czat po polsku z lekkim opoznieniem, licencja to Curacao — kwestia legalnosci w PL rozliczacie sami. Apka na iOS chodzi szybciej niz przegladarka, choc trzeba ja sciagac z ich strony. Tyle ode mnie — gram dalej, z umiarem.