返信先: похвальный веб сайт lolz guru

スポンサーリンク
スポンサーリンク
888starz_tpKa
ゲスト

Siedze na tym z trzech miesiecy, w sumie najczesciej na telefonie w autobusie, wiec w miare moge dorzucic od siebie. Trafilem tam z polecenia kumpla, bo chcialem znalezc miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie klona tych wszystkich stron.

Automatow jest naprawde sporo — licznik pokazuje ponad 4 tysiecy pozycji, choc realnie i tak siedze na swoich ulubionych. Pragmatic Play dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, sa tez Play’n GO z Book of Dead, troche tytulow NetEnt, Yggdrasil, plus Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Live stoi na Evolution — normalni krupierzy, Crazy Time laduje sie szybko nawet na slabszym necie.

Bonus powitalny wyglada przyzwoicie: 100% do jakichs 1500 zl plus 150 free spinow, widzialem tez drobny bonus bez depozytu. Tyle ze wymagany obrot — 40x to nie jest spacerek, ja za pierwszym razem przepalilem to. Aktualne kody sprawdzam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz apk mod[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.

Rejestracja zajela mi minute, min. depozyt to bodajze 20 zl. Robie przelewy Skrillem — wyplata na Skrilla przyszla w niecale pol godziny, na karte czekalem dwa dni. Jest opcja z krypto, choc nie probowalem.

Co mnie wkurzylo: weryfikacja. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i czekalem ze dwa dni. Czat po polsku ale nie zawsze od razu, licencja to Curacao — wiec podatek i sprawy formalne sami wiecie jak jest. Apka na iOS chodzi lepiej niz strona, choc trzeba ja sciagac z ich strony. Ogolnie — dalej tam klikam, bez fajerwerkow.

タイトルとURLをコピーしました