返信先: Nightclub into the sphere of high-efficiency

スポンサーリンク
スポンサーリンク
fieryplay_biKt
ゲスト

Obstawiam tu od wiosny, wiec mysle ze moge cos dorzucic od siebie. Trafilem tam przypadkiem, bo wkurzalo mnie tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. To co FieryPlay ma w lobby robi wrazenie objetoscia — w okolicach 3000 tytulow, przede wszystkim Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil i Betsoftem.

Ja najwiecej klikam Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, standard, nie ma co ukrywac. Plus za to ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, polatalem po nowosciach zanim zaczalem grac na realne. Wyszukiwarka natomiast jest przecietne — po dostawcy da sie filtrowac, ale po volatility juz nie.

Zywe stoly oparte na Evolution i to czuc. Klasyka: ruletka, blackjack, plus te ich show typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Krupierzy to zywe osoby, w wiekszosci anglojezyczni, polskojezycznego dealera brak — dla czesci osob to minus.

Pakiet na start na FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl i 100 free spinow, nie wszystkie od razu, po czesci. Wager x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Zdarzaly sie jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, nie liczylbym na to na stale. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] zanim zalozysz konto.

Rejestracja zajela mi dwie minuty, minimalna wplata 20 zl. Wplacam Visa, obok tego dzialaja Skrill, Neteller i platnosci w BTC. Wyplaty w FieryPlay na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, przelew na karte wolniej. Sprawdzanie dokumentow za pierwszym razem — dowod plus rachunek, nic strasznego.

Na telefonie lece przez przegladarke, apki nie ma i chyba nie potrzeba. Support FieryPlay odpisuje po polsku bez dluzszego czekania, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.

タイトルとURLをコピーしました