たくのみクラブのつかいかた › フォーラム › LINEグループビデオでのオンライン飲み会募集! › найти это reim ink › 返信先: найти это reim ink
Gram tu od dobrych dwoch miesiecy, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo szukalem czegos, gdzie kasa schodzi normalnie. Sam katalog w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — kolo 3000 pozycji, co prawda szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.
Softu dostarczaja klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus sa oczywiscie na miejscu, natomiast ja czesciej odpalam te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Na zywo dziala Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Polskojezyczni krupierzy bywaja, tylko trzeba trafic na godziny.
Powitalny pakiet wyglada tak: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, rozlozone na kilka dni. Warunek obrotu to x35, co jest do przelkniecia, a wiec normalnie, choc bez fajerwerkow. Aktualne kody i to co akurat leci sprawdzisz na [url=https://786641.8b.io/fieryplay-no-deposit-bonus-code-18.html]fieryplay no deposit bonus code[/url] zanim sie zarejestrujesz. Cos na wzor bonusu bez depozytu tez sie przewija, tyle ze groszowe sumy.
Rejestracja zajela mi jakies piec minut, prog wplaty zaczyna sie od 40 zl. Uzywam karty i Neteller, Visa i Mastercard smigaja, obsluguja tez Bitcoina. Kasa z Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — dwa razy odsylali skan, ale za drugim podejsciem przeszlo.
Na telefonie dziala przez przegladarke bez instalowania czegokolwiek. Wczytuje sie szybko, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Support Fiery Play gada po polsku i to nie jest maszynowy belkot, reakcja w granicach pieciu minut. Papiery maja z Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Najistotniejsze, ze nie bylo prob przeciagania wyplat.