たくのみクラブのつかいかた › フォーラム › LINEグループビデオでのオンライン飲み会募集! › Edt 3 Ecwd Vnp
- このトピックは空です。
-
投稿者投稿
-
wyplacalne_lvOa
ゲストGram tu od jakichs trzech miesiecy i nie ukrywam, ze zostalem przez to, jak schodza wyplaty. Przedtem siedzialem na dwoch innych budach, gdzie przelew potrafil wisiec tydzien. W tym przypadku pierwszy cashout wpadl w jakies 5 godzin na portfel Skrill, drugi podobnie.
Gier jest sporo — w okolicach 2800 pozycji, w wiekszosci Pragmatic Play, NetEnt, Play’n GO. Najczesciej odpalam w Book of Dead i Gates of Olympus, ale wpadlem ostatnio na megaways od BTG. Live jest od Evolution — jest kilka stolow PL, ale nie zawsze otwarte, Crazy Time zawsze pelne.
Start to 100% do 1500 zl i 200 spinow, wager x35 — nic nadzwyczajnego, rynkowa srednia. Darmowki dostajesz partiami po 20, co mnie lekko wkurzalo. Na start dali tez male no deposit, ale to symboliczne 25 zl. Porownywalem sobie warunki z zestawieniem na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]wyplacalne kasyna opinie[/url] zanim wplacilem — bylo latwiej sie zdecydowac.
Zakladanie konta zajela 3 minuty, minimalny depozyt 40 zl. Jest BLIK, karty, portfele, no i Bitcoin dla chetnych. Pod tym wzgledem niezle jak na nasz rynek.
Minusy? Czat czasem odpisuje 15 minut, zanim zlapiesz czlowieka, gadasz z botem. KYC trwala jeden dzien — znosnie, tylko zrob to od razu, nie przy wyplacie. Dzialaja na licencji Curacao, wiec nie oczekuj MGA. Aplikacji brak, ale mobilna wersja dziala bez zarzutu.
888starz_tmKa
ゲストSiedze na tym z czterech miesiecy, glownie jak mam wolne pol godziny, wiec w miare moge napisac od siebie. Zapisalem sie przez znajomego, bo szukalem miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie klona tych wszystkich stron.
Automatow jest naprawde sporo — z tego co widziec ponad 4 tysiecy pozycji, chociaz szczerze i tak siedze na swoich ulubionych. Pragmatic dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, sa tez Play’n GO z Book of Dead, kilka tytulow NetEnt, Betsoft, do tego megaways dla chetnych. Sekcja live to w wiekszosci Evolution — zywi krupierzy, Crazy Time i ruletki dziala bez zacinki na komorce tez.
Bonus powitalny nie jest zly: 100% do jakichs 1500 zl + 150 free spinow, bywa tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tylko uwazajcie na obrot — x40 to nie jest spacerek, ja za pierwszym razem przepalilem to. Swieze kody promocyjne sa zebrane na [url=https://888starz-opinie.com]código promocional 888starz[/url] bo sie zmieniaja co miesiac.
Rejestracja to jakies dwie minuty, min. depozyt jest niska, kolo 20 zl. Wplacam Visa/Mastercard — kasa na Skrilla przyszla w niecale pol godziny, karta troche wolniej, dzien-dwa. BTC tez obsluguja, choc nie probowalem.
Co mnie denerwuje: KYC. Kazali wyslac dowod przy pierwszym cashoucie i czekalem prawie dobe. Czat odpowiada po polsku z lekkim opoznieniem, licencja to Curacao — kwestia legalnosci w PL to juz wasza dzialka. Apka na androida chodzi lepiej niz strona, tyle ze nie ma jej w sklepie. Tyle ode mnie — zostaje, ale bez euforii.
-
投稿者投稿